Panca indera: cara ngakses pikiranMinangka psikolog, aku wis weruh sawetara faktor sing mengaruhi urip emosional malah luwih saka pikirane paling njero. Miturut Colin Standish
Ellen White, Desire of Ages, 678

Yésus ngerti nèk uripé murid-muridé sing setya bakal kaya Dèkné: kamenangan sing terus-terusan, sing ora diakoni ing kene, nanging ing wektu sing luwih gedhe!

kiriman anyar

ANZEGE

NEWSLETTER DAFTAR PUSTAKA

Aku pengin nampa informasi biasa saka »Hope Worldwide«:

Alamat e-mail sampeyan ora bakal dikirim menyang pihak katelu lan ora bakal digunakake kanggo tujuan liyane. Sampeyan bisa mbatalake idin sampeyan kapan wae.
Kanggo informasi luwih lengkap ndeleng kita Kebijakan Privasi.

KONSELOR

Hey Cares

Kita urip ing donya sing kebak geger lan asring akeh masalah. Nanging ing kabeh iki, ...

PENCERAHAN

ROOT

REKONSILIASI

Kita ndedonga kanggo kawentar

Alexandra Seidel presented ing kemah Kitab Suci ing Westerwald, 1.-7. Agustus 2022 bunder pandonga sing dikhususake kanggo kebangkitan lan reformasi ...

SALAM ANAK

ALKITAB

MESSIAH

Lucifer tiba

"Crita Penebusan" minangka crita nyata perang - crita perjuangan antarane Gusti Allah lan para pengikut Iblis kanggo ...

PRAKTEK KEPERCAYAAN

Dheweke ngurus

Kita urip ing donya sing kebak geger lan asring akeh perkara sing ngganggu kita.

Kita ndedonga kanggo kawentar

Alexandra Seidel presented ing kemah Kitab Suci ing Westerwald, 1.-7. Agustus 2022 bunder pandonga sing dikhususake kanggo kebangkitan lan reformasi ...

SAKA URIP