Pesë shqisat: mënyrat e qasjes në mendjeSi psikolog, kam vënë re disa faktorë që ndikojnë në jetën emocionale edhe më shumë sesa mendimet më të brendshme. Nga Colin Standish
Ellen White, Dëshira e epokave, 678

Jezusi e dinte se jeta e dishepujve të tij besnikë do të ishte si e tija: një varg fitoresh të pandërprera, që nuk njihen si të tilla këtu, por shumë më tepër në të mëdhatë e mëvonshme!

POSTIMET E FUNDIT

DISPLAY

Regjistrohu në NEWSLETTER

Do të doja të merrja informacione të rregullta nga "Hope Worldwide":

Adresa juaj e emailit nuk do t'u kalohet palëve të treta dhe nuk do të përdoret për ndonjë qëllim tjetër. Ju mund ta revokoni pëlqimin tuaj në çdo kohë.
Për më shumë informacion shihni tonë Politika e privatësisë.

KËSHILLTARE

Hej kujdes

Jetojmë në një botë plot trazira dhe shpesh na shqetësojnë shumë gjëra. Por në gjithë këtë,...

NDRIÇIMI

RRËNJA

PAJTIMI

PËRSHËNDETJE FËMIJË

BIBLA

MESIAH

Rënia e Luciferit

"Historia e Shëlbimit" është një histori e vërtetë lufte - historia e luftës midis Zotit dhe ndjekësve të Satanait për...

PRAKTIKA E BESIMIT

NGA JETA