Kuring "éta" homoseks: hirup sakumaha Gusti dimaksudkeun kuringNgan selflessness di Yesus brings minuhan leres. Tina anonim
Ellen White, naskah 27a, 1900

Laksanakeun naon anu dikersakeun ku Gusti, sareng Anjeunna bakal ngajantenkeun anjeun ngahontal cita-cita moral anu langkung luhur sareng langkung pikasieuneun sagancangna anjeun ningkat kapercayaan ka Gusti anu masihan aranjeunna ka anjeun.

tulisan panganyarna

TAMPILAN

NEWSLETTER ngadaptar

Abdi hoyong nampi inpormasi rutin ti »Hope Worldwide«:

Alamat e-mail anjeun moal dikirimkeun ka pihak katilu sareng moal dianggo pikeun tujuan anu sanés. Anjeun tiasa ngabatalkeun idin anjeun iraha waé.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep tingali urang Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

KONSELOR

MELIHAT BARUDAK

Tulisan pondok ieu mangrupikeun surat ti Ellen White ka budakna anu nunjukkeun éta

PENCERAHAN

AKAR

REKONSILIASI

HALAM BARUDAK

MELIHAT BARUDAK

Tulisan pondok ieu mangrupikeun surat ti Ellen White ka budakna anu nunjukkeun éta

ALKITAB

MÉSIAH

PRAKTEK KAPERCAYAAN

TI KAHIRUPAN